Plats per triomfar

restaurants peix vents marees

Plats per triomfar

Els restaurants s’han convertit en una part important de la nostra vida. Ja sigui per celebrar algun aniversari, per a un sopar d’empresa o simplement per poder degustar aquests plats tan deliciosos que no sabem cuinar a casa.
Pot ser que siguis un gran cuiner o pot ser que la cuina no sigui la teva aliada, però segur que tots coincidim en el plaent que és anar a dinar o sopar a un bon restaurant.

Restaurants hi ha molts i de diferents estils. Avui us parlem d’alguns plats que ofereixen alguns restaurants, que estan riquíssims i sempre triomfen a la carta.

Tapes

Calamars a la romana. Els clàssics mai fallen. Els calamars són molt típics però a tothom agraden, ja sigui amb una mica de llimona o sense. No poden faltar en una carta.

Gambes amb alls. Un plat típic d’Espanya. No és un plat difícil de preparar, però sí que és un dels més satisfactoris. Es poden preparar de diferents maneres on els xefs juguen amb els sabors per garantir una experiència gastronòmica única.

Musclos al vapor. Ja sabràs que els musclos són deliciosos i bons per a la salut. Se li pot afegir api, formatge o pebre vermell, depenent de la inspiració del xef i de la demanda dels clients.

Plats

Paella marinera. Et pot agradar més o menys, però la paella és una estrella al nostre país i això és segur. No hi ha res millor que degustar una bona paella a prop de la mar a l’estiu.

La sarsuela, és un estofat de diversos peixos i mariscs que resulta ser molt típic en les cuines del nord del Llevant espanyol. És un famós plat ideal per a qualsevol zona ja que el seu sabor deixarà al comensal amb bon gust de boca.

Sèpia amb patates. Un clàssic plat mariner! La textura de la sípia acompanyada d’unes delicioses patates, garanteixen un sabor excepcional.

Daurada al forn. Un plat ideal per a les festes de Nadal, però està tan bo que podem gaudir en altres èpoques de l’any. Podem acompanyar-la amb patates fregides, patates al forn, o verdures. Si els teus clients són amants del peix, simplement els encantarà.

Aquests són alguns dels plats que més triomfen a les cuines del nostre país. Són plats típics però que sempre agraden a tothom. Alguns són més senzills que altres, però sempre depèn del/a cuiner/a i la seva experiència i elaboració en plats per garantir un gust diferent.